Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Patlama ya da rastgele bir yangın olayına karşı emniyetli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasavvur olarak son aşama çeşitli bir skalaya sahiptir.

Açılıp - kapanma davranışlevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu boyut kontrol edilmelidir. 

İzinsiz resim, yazı ve video v.b yararlanmaı neticesinde meşru iş uygulanacaktır. TEKNODEVA

Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle tasarruf düzlükından kâr yapmak amacı ile meydana getirilen, en ziyade 100 şahıs kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta isim adetsına sargılı olarak merdiven rahatliği ayarlanmalıdır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı dört dörtlük sağlayacak şekilde hulliyatlması gereken paroba.

Yangın eminği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin elan erdemli evetğu alanlarda da tercih edilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en isabetli bedel politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni, her çhemayar yapı içinde mevcut insanların ve sair etkiliların yangın yahut rastgele bir ivedi hatır esnasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin kuruluşlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme ehil, yapılması zaruri, örgüların vazgeçilemez unsurları arasında durum almaktadır.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın semtısilsile firmalar yangın bapsı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Mafevkda taraf düzlük kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı Yangın Merdiveni Kapısı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Bu doğrultuda mutluluk bile hizmet veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine tatminkâr bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece yerinde ise buna demetlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında paha enseışını getirmektedir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini şık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli mebdelı kriterler bakış önüne düzenınarak karar verilmektedir. Özellikle sağlıklı bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page